• Do USA bez víz?
    Získajte Vašu ESTA
    autorizáciu ihneď.

  • 1

    Vyplňte
    žiadosť

    2

    Uhraďte
    faktúru

    3

    Obdržte
    potvrdenie

    4

    Navštívte
    USA

Naša stránka predstavuje jednoduchú cestu ako požiadať o turistické víza do USA. Toto povolenia sa volá ESTA a po jej schválení budete oprávnení cestovať do Spojených štátov amerických do dvoch rokov od jej vydania. Všetko, čo je potrebné je platný biometrický pas, ktorý je vydaný po 15.01.2008.

Ku žiadosti o Estu nie je potrebné, aby ste už mali zakúpenú letenku.

Vyplnenie formuláru vám zaberie 5-10 minút a my vás o výsledku upovedomíme emailom do 3 dní od zaplatení poplatku (25EUR).